CoviD19 zet streep door editie 2020

Zoals u al vanuit de media heeft kunnen vernemen en ervaren, heeft het kabinet diverse maatregelen afgekondigd om het Covid-19 virus in te dammen. Deze maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal en dus ook voor ons toernooi.

Met de maatregel dat er tot 1 september geen evenementen gehouden mogen worden, is óók voor ons de beslissing genomen dat de Heemskerk Cup/JST geen doorgang kan vinden.

Met organiseren en spelen van ons toernooi hebben we naast de Nederlandse maatregelen ook te maken met internationale regelgeving. Bijvoorbeeld het in- en uitreizen, quarantaines et cetera en de onduidelijkheid tot wanneer deze van kracht blijven. Gezien de huidige situatie is het dan ook onmogelijk om ons toernooi te laten doorgaan.

Daarom hebben wij, in overleg met onze hoofdsponsor Strandhotel Hoge Duin en het bestuur van Odin ‘59, besloten de 22e editie van de Heemskerk Cup/JST naar 2021 door te schuiven.

 

Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en nabestaanden van deze pandemie.
Ook spreken wij onze steun uit naar alle ondernemers die tengevolge deze pandemie het moeilijk hebben. 

 

Allen sterkte,

De organisatie van de Heemskerk Cup en Hoofdsponsor Hotel het Hoge Duin.

 

2 April 2020

Wat leven we in een nare periode. Alles ligt stil en het openbare leven is nagenoeg weg.  Hoe gaat dat zich ontwikkelen? Wij wensen alle slachtoffers en hun naasten sterkte in deze tijd.

Net al u, weten ook wij niet hoe lang de CoVid 19 maatregelen stand houden.  Onze intentie is dat we medio juni kunnen besluiten wat goed is om te doen.

Wij houden u op de hoogte.

#staysafe #stayathome

==============

Save the Date!

We hebben de datum weer gereserveerd voor de 22e editie!!

8 en 9 augustus 2020 gaan we weer los op de velden van ODIN’59.  Waar we eerst een weekend later voor ogen hadden, bleken de meeste (oud) deelnemers, het vertrouwde tweede weekend van augustus te prefereren.  Wie zijn wij om dat te negeren. Lastig blijft het toch, zo midden in de vakantieperiode.  Niet minder leuk.

 

Sterker, we schrijven november 2019 en het deelnemersveld is al nagenoeg rond!  (Oud) contacten leverden ons deze zekerheden aan.  We zijn er trots op zo goed op de kaart te staan.

Zorgelijk…. ieder jaar weer wisselt het aantal sponsoren.  Zo hebben we afgelopen editie van enkele cruciale afscheid moeten nemen. Onze dank is groot maar ook het gemis.

Sport en Sponsoring gaan altijd samen. Zonder geld kunnen we geen toernooi op een dergelijk niveau handhaven. WIJ ZOEKEN SPONSOREN DIE

 • Van voetbal houden
 • Jeugdsport een warm hart toedragen
 • Reclame uitingen willen maken als tegenprestatie
 • het gesprek met ons aan willen gaan over de mogelijkheden
 • Ons gunnen ons werk voort te zetten

Aanmelden is eenvoudig: heemskerkcup@odin59.nl

 

We herinneren ons de vorige editie en houden de eindstand nog even vers in het geheugen.

Eindstanden 2019:

U17                                                U19

 1. Zaglebie Lubin          Zaglebie Lubin
 2. Right to Dream         Club Brugge
 3. Fc Volendam             Soenderjyske
 4. Asker AIF                   AK Shooting Stars
 5. Soenderjyske             Sport Group Progress
 6. ACN Hamburgo        Majällby
 7. Kojo High School      DAC 1904
 8. ODIN’59                      ODIN’59

Toernooi Locatie

Sportpark ODIN’59 Hoflaan 1 1967 NE Heemskerk Nederland